Picture
Zaterdag 7 mei zal ik (waarschijnlijk) vanaf 17:00 uur in Central Park zijn voor de opening van de Expositie in Utrecht. 
Komen jullie ook gezellig langs? Laat het mij dan even weten.

Misschien tot dan! Lees ook het persbericht hieronder:

Egbert.EGD exposeert in Central Park in Utrecht

In het voorjaar van 2011 exposeert kunstenaar Egbert Scheffer, die werkt onder de naam Egbert.EGD, in Central Park in Utrecht. Op 7 mei wordt de expositie officieel geopend, waarbij Egbert.EGD van 17.00 uur beschikbaar is om een nadere toelichting op zijn schilderijen te geven. Vanaf 23.00 uur verzorgt ‘The V & Mackay’ een live optreden. Egbert.EGD is de eerste van een aantal kunstenaars die de komende maanden exposeert in het café-restaurant.

Central Park
Café-restaurant Central Park ligt net buiten de singels van de stad en is daardoor een heerlijke plek om te genieten van de rust. “Wij zijn er trots op dat Egbert in ons café-restaurant wil exposeren”, aldus eigenaar Cees Melissen. “Zijn schilderijen passen goed bij het interieur en de sfeer van Central Park.” Op de kaart staan uitsluitend traditionele Italiaanse gerechten. Central Park is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. In verband met de twee shifts tijdens het diner is reserveren gewenst. Kom het werk van Egbert.EGD bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje!


Picture
Egbert.EGD
Na zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street- en popart en maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals graffiti en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk. Ook werkt hij in opdracht, waarbij hij persoonlijke elementen verwerkt in zijn schilderijen. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, ondersteunende marketing en geeft hij workshops in het maken van schilderijen.

Reserveren café-restaurant Central Park
Oosterkade 18 
3582 AT Utrecht
030 251 11 13
Maandag t/m donderdag: 08.00 uur - 01.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 12.00 uur - 03.00 uur

www.centralparkutrecht.nl
www.egbertegd.nl

Leave a Reply.