Ik sta met een prachtig stuk in de "Over de Pleinen" Dit is een krant over de (horeca) Pleinen van Deventer. Maar ze vonden het leuk om een keer over wat anders te schrijven. Je leest het stuk hieronder:

(Vraagje; ik heb de Over De Pleinen niet in de brievenbus ontvangen, jullie wel?)
Picture
 

Voor de Zonta Club uit Deventer heb ik voor het Zondagmiddagconcert een flyer en poster opgemaakt.  Het is een concert van Pianist Daniël Kramer en Violiste Birthe Blom.
Zondag 20 maart om 15.00 uur in de Lebuinuskerk te Deventer  
Picture
 
Picture
Vanaf 11 januari 2011 exposeer ik 3 maanden in Restaurant Galantijn. Dit restaurant is een combinatie van galerie en eetgelegenheid. Ze wisselen elke 3 maanden van kunstenaar. Naast schilderijen hebben ze ook verschillende  prachtige beelden te koop van bijvoorbeeld Judith van Westreenen. Wil je de komende maanden lekker uit eten tussen een aantal van mijn schilderijen, dan moet je even reserveren in Zutphen. 

Mocht je nou al erg nieuwsgierig zijn geworden, 
bekijk dan onderstaand YouTube Filmpje.
Of liever stilstaand beeld? Dan vind je hier de foto's.

De Openingstijden zijn:
Dinsdag t/m vrijdag 17:00 - 22:30 uur
Zaterdag 18:00 - 22:30 uur
(mocht je even willen gaan kijken, dan kan dat eventueel overdag. Meestal is er wel iemand aanwezig v.a. ongeveer 12:00 uur, maar leuker is het natuurlijk om er even te gaan dineren, ze zijn zelfs aanbevolen door Michelin)

Adres:
Restaurant Galantijn                                                    
Stationsstraat 9                                                                               
7201 MC  Zutphen 
Telefoon 0575-517286
info@galantijn.nl  
www.galantijn.nl 

 
Op het randje van 2010 heb ik de huisstijl van Deventer Coaching opgeleverd. Ik heb het volgende verzorgd: logo, visitekaartje, briefpapier, Blocnote, brochure, tuinbord, autostickers en de natuurlijk de website