Picture
Voor mijn bovenbuurman Martin Bernhard / FOLA Djembe heb ik de huisstijl verzorgd. Zo heb ik zijn logo vormgegeven, een visitekaartje gemaakt en een brochure over de workshops die hij verzorgd. 

Ook hebben we samen naar een oplossing gezocht om zijn zelf gemaakte Djembe te voorzien van een logo. Hiervoor heb ik een sjabloon gemaakt die we met spuitbus nu op de Djembe spuiten, maar ook een heuse stempel wat ook prima gaat.
 

Ik heb daarnaast een klein promo filmpje gemaakt van een workshop voor 30 personen die hij gaf in mijn Atelier.EGD . Dat was erg imposant om mee te maken. Bekijk het korte impressie filmpje hieronder. 

Meer info over djembe workshops, verkoop, reparatie of verhuur. Fola Djembe www.fola.eu
 
Picture
Puck gaf haar kinderfeestje bij Egbert.EGD. Hieronder  een korte impressie daarvan. Het was een leuke workshop waar ze zelf mallen/ sjablonen mochten maken, en deze met spuitbussen op hun eigen schilderij konden spuiten. Ook erg leuk was het om op de muur je naam te mogen zetten! Het eind resultaat mag er zijn en namen de schilderijen natuurlijk gelijk mee naar huis! Wil je dit ook? Neem dan gerust contact met me op.


Bekijk hier een aantal foto's en hieronder het You Tube Filmpje

 
Picture

Zondag ga ik samen met Frank en Baski een speeltuin muur beschilderen op de Zandweerd, kom kijken! Lees hieronder het persbericht. (geschreven door Jasmijn de Graaf)

Kunstenaars leven zich uit in speeltuin De Zandweerd

Deventer. Op zondag 27 maart van 11 uur tot 16 uur beschilderen kunstenaars Frank van der Velden, Baski en Egbert.EGD vrijwillig een muur in speeltuin De Zandweerd. In 2010 zijn vrijwilligers gestart met het opknappen van de speeltuin en de kunstenaars leveren hun bijdrage door de muur op te vrolijken. De speeltuin is tijdens het schilderen voor iedereen toegankelijk via de Everhard van Reijdtstraat.

Over de kunstenaars
De schilderactie is een initiatief van buurtbewoner Frank van der Velden. In 2009 schilderde Van der Velden de ‘gekleurde bloemenbomen’ op dezelfde muur in De Zandweerd. Voor deze actie nodigde hij twee kunstenaars uit, met wie hij de muur opnieuw gaat beschilderen. Baski (Bjarni Ketilsson) is bekend van de prenten die hij maakte voor het ‘Nostalgie in Klein Deventer Winterboek’. Egbert.EGD (Egbert Scheffer) is naast kunstenaar ook grafisch vormgever. Voor zijn levendige schilderijen maakt hij gebruik van sjablonen. Zijn zelfontworpen karikatuur ‘Dears’ wordt verwerkt in de muurschildering.

www.baski.nl

Www.speeltuidezandweerd.nl


Hou twitpic in de gaten voor 10 foto's tijdens de making of op zondag 27 maart

 
Picture
In restaurant Galantijn in Zutphen is sinds 11 januari het werk van Egbert Scheffer uit Deventer te bewonderen. Deze jonge kunstenaar werkt onder de naam Egbert.EGD, Egberts Grafische Decoraties. Met de Restaurant Week in zicht, is deze combinatie van kunst en dineren een bijzondere mogelijkheid om kennis te maken met het werk van Egbert.EGD en restaurant Galantijn. De expositie is te bewonderen tot en met 31 maart 2011.

Restaurant Galantijn en Egbert.EGD

Galerie en eetgelegenheid Galantijn is aanbevolen door Michelin. Elke drie maanden exposeert hier een andere kunstenaar. Momenteel is de expositie van Egbert.EGD te bezichtigen, eventueel in combinatie met een 3-gangendiner tijdens de Restaurant Week die duurt van 14 tot en met 20 maart. 

Over Egbert.EGD
Na zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street- en popart en hij maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals graffiti en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk, maar werkt ook in opdracht, waarbij hij persoonlijke elementen verwerkt in zijn schilderijen. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, ondersteunende marketing en geeft hij workshops in het maken van schilderijen.

Reserveren restaurant Galantijn
Restaurant Galantijn is geopend voor het diner van dinsdag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 22:30 uur en op zaterdag van 18:00 uur tot en met 22:30 uur. Het 3-gangendiner tijdens de Restaurant Week kost €27,50 exclusief drank. Reserveringen kunnen gemaakt worden via 0575 51 72 86. Ook is het mogelijk de expositie, in overleg, op deze dagen te bezichtigen vanaf 12.00 uur.

www.galantijn.nl

Lees hier het stuk op www.deweekkrant.nl

Persbericht geschreven door Jasmijn de Graaf
 
Eindelijk na ongeveer 6 jaar gebruik te maken van Flickr fotosite als mijn Portfolio.EGD, nu eindelijk een Pro Account gekregen! Wahooo! Ik heb gelijk wat nieuw werk en filmpjes erop gezet! Bekijk mij portfolio hier

Tevens ben ik FourSquare aan het uitproberen. Heb zelfs een special aangemaakt! Check je nu 3 keer in op Brink 21 Atelier.EGD, dan zou je zomaar een gratis "I like.EGD" button kunnen ontvangen! Wie wil dat nou niet?? Haha.

Tevens heb ik overal Tips achtergelaten waar je mijn doeken allemaal zomaar tegen kan komen! Dus hou je FourSquare in de gaten! en Check in als je bij mij op het Atelier.EGD bent!