Picture
Vanaf heden kan je ook een aantal Dears schilderijen kopen bij MiniBoefjes in Deventer. Er staat een hele vritrinekast met diverse voorbeelden en een portfolio fotoboek. Ga dus snel een kijkje nemen bij Miniboefjes op de Brink 31.

Om dit te promoten hebben we een gezamenlijke duo flyer gemaakt. Aan de ene kant info over mijn werkzaamheden. En de andere kant info over Miniboefjes.

We hebben een hele grote stapel besteld. Ze zullen door heel Deventer en omstreken verspreid worden door de dames van Miniboefjes!

Picture
 
Picture
Op dit moment loopt er een Expositie in Filmhuis de Keizer.

Het thema van de expositie is ‘Speel-film’, in de breedste zin van het woord. Zo is er onder andere een doek te bewonderen van Woody Allen, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Colin Andrew Firth en Jack Nicholson. Alle schilderijen hebben een kaartje met wat info over de gene die op het doek staat.

 De expositie is te bezichtigen tot en met 19 augustus 2011 in filmhuis De Keizer.

Bekijk hier de foto's 

 
Picture
Noor gaf haar kinderfeestje bij Egbert.EGD. Dit is een korte filmpje daarvan als aandenken aan deze workshop. Het was een leuke workshop waar de kids zelf mallen/ sjablonen mochten maken, en deze met spuitbussen op de muur en hun eigen schilderij konden spuiten. Het eind resultaat mag er zijn en namen ze gelijk mee naar huis en kan boven hun bed! 

Wil je dit ook? Kijk dan hier voor alle info!

 
Picture
Omdat ik zo blij ben met de Beats die Paul Schoemaker >SkBeats< heeft gemaakt voor de #MiniDocu.EGD en de teaser en de making off de raamdeco in het Filmhuis, heb ik er een mixtape van gemaakt. Beluister de MiniDocu Mixtape op mijn Soundcloud profiel.

Liever met de beelden erbij? Bekijk de filmpjes in deze YouTube afspreellijst

 
Picture
In verband met de premiere van #MiniDocu.EGD op vrijdag 8 juli 2011 in Filmhuis de Keizer, waren Egbert.EGD en Lappo Productions bij Twanzichtkaart op Deventer Radio.

Het was een leuk spontaan interview. Je kan kan het interview hieronder op soundcloud terug luisteren. 

 
De première en opening van de expo in het filmhuis was gister een groot succes. Ongeveer 50 tot 60 bezoekers bekeken als eerst de mini documentaire over Egbert.EGD. Bedankt iedereen die er was, als je er niet was kan je hem nu online bekijken
//Lappo Productions presenteert: #MiniDocu.EGD//
'MiniDocu.EGD' gaat over Deventer kunstenaar en vormgever Egbert.EGD. Deze korte documentaire laat sfeerbeelden zien van zijn diverse creatieve werkzaamheden en is gemaakt door Isabelle Renate la Poutré van Lappo Productions. Ze is onder andere de coördinator van BurgerTV en in de zomer van 2010 ging haar eerste korte film 'Jason' stijlvol in première in het Filmhuis.

Kijk voor meer info op http://www.lappoproductions.com

Lees meer info over deze docu in deze blog.EGD
 
Picture
Zaterdag 25 juni was er een bedrijfsuitje.EGD voor Dusseldorp uit Deventer in Atelier.EGD. Hieronder een kort video verslag ervan. 

De deelnemers mochten in groepjes van 4, 5 schilderijen maken. Om ze opweg te helpen kreeg elke groep een thema. 
We hadden o.a. gekozen voor de 3 pijlers van Dusseldorp die staan voor de verschillende afdelingen die ze hebben: 

Team thema's: 
- Zand -Bruin (infra, sloop en milieutechniek), 
- Zonnebloem -Geel (inzameling en recycling), 
- Water -Blauw (rioolservice) 

Daarnaast nog twee andere bedrijfsthema's
- Vlinder -Groen "Alles wat verandert, dat blif" 
- Deventer -Roze & Paars (Dusseldorp vestiging Deventer). 

De 5 doeken hebben een mooi plekje gekregen op het kantoor in Deventer. 
De Foto's vind je hier
Bekijk hier de Video

 
Picture
Banner.EGD // FOLA
Vandaag bestaat mijn bedrijf Egbert.EGD alweer 1 jaar! Wat vliegt een jaar toch snel voorbij. Ik heb het gevoel of ik gister mijn KVK nummer ging aanvragen in Apeldoorn. In een laar tijd al veel leuke opdrachten gedaan en heb ik intrek genomen in een super mooi Atelier.EGD in Brink 21 te Deventer.

Dit weekend kan ik helaas niet mijn Atelier in omdat de artiesten van "Deventer Op Stelten" gebruik maken van de ruimte. Aangezien er zoveel mensen lopen op de Brink dit weekend, heb ik een aantal banners opgehangen in Etalage.EGD. Ook voor mijn Buurman, Martin van FOLA Djembe, een tweetal banners besteld en opgehangen. 

Aanstaande vrijdag gaat de mini documentaire die ik samen met Renate heb gemaakt in première. Daar zal ik ook kleinschalig mijn 1 jarig bestaan vieren! 
Dus reserveer hier je kaartje voor #MiniDocu.EGD en de Opening van de Expo.EGD "Speel-film" in Filmhuis de Keizer. (vrijdag 8 juli om 18:00 uur)

Picture
Atelier.EGD Brink 21 Deventer