Picture
Zaterdag 3 september ben ik te vinden op de Vrijetijdsmarkt. Dit vindt plaats in de Lebuïnuskerk in Deventer van 11:00 tot 16:00 uur. 

Ik ga samen met een aantal kids die willen mee helpen een aantal panelen beschilderen voor de Vrijetijdsmarkt. 

Dus kom ook naar de Vrijetijdsmarkt in Deventer en maak kennis met leuke aanbiedingen op genbied van Sprt, zang, dans, muziek, zorg, natuur & milieu en welzijn. Er is ook een heuze VT markt en loterij. Hierbij kan je o.a. een Dears schilderijtje van mij bij winnen! 

Toegang is gratis! 

Tot Zaterdag!

Picture
 
Picture
Op zondag 4 september 2011 bestaat Miniboefjes alweer 1 jaar. Dat gaan ze graag vieren met een paar leuke acties. Zo hebben ze een fotograaf die de hele dag foto's maakt van uw kind(eren). 


Daarnaast krijgt u met de miniboef sticker direct 15% korting op een artikel naar keuze* en zullen er beide dagen leuke acties via de webshop voorbij komen. 

kijk op www.miniboefjes.nl voor meer info

Ik zal er ook zijn om een klein filmpje van de dag te maken! Zie jullie daar!

Picture
 
Picture
Op de HBO introdagenin Zwolle de "GRASweek" heb ik de Studenten een FietsPimp Workshop gegeven. 
De Studenten mochten zelf hun fiets in verschillende kleuren en patronen spuiten. Het slechte weer mocht de pret niet drukken. Er zijn een aantal erg leuke exemplaren ontstaan op deze dinsdag. Kijk voor meer info over de GRASweek in Zwolle op www.grasweek.nl en kijk voor Street art Workshops e.d. hier 


Bekijk de Video die ik ervan maakte hieronder.

Tevens was MijnZ.nl aanwezig en die hebben er ook aandacht aanbesteed in hun dagelijkse filmpje.

 
Picture
Mijn Bovenbuurman gaat weer Djembe lessen geven voor kinderen en volwassenen in Deventer. Vandaar dat ik deze flyer voor hem gemaakt heb. Fola Djembe verzorgd afgezien van lessen ook workshops en maakt, verkoopt en verhuurd zelf ook Djembe's 

Wil je mee doen met de lessen kijk dan op www.fola.eu of op de flyer hieronder. De Gratis proeflessen zijn  12 en 13 september bij ons in Brink 21. Geef je op via fola@xs4all.nl.

Binnenkort gaan we aan de slag met zijn nieuwe website.
 

Picture
 
Picture
"Kunst en Cultuur  in de Parken"  Apeldoorn werdt gehouden van 12  t/m 14 augustus 2011. Er waren diverse professionele kunstenaars  aan het werk in o.a. het Verzetstrijderspark waaronder ik, Egbert.EGD.

Ik heb een aantal kleine Dears.EGD Schilderijtjes verkocht en veel leuke mensen gesproken en andere kunstenaars ontmoet.  

Er werden ook kunstwerken op een veiling verkocht en een gedeelte van de opbrengst kwam ten goede aan de Stichting 'kLEEF!, een inloophuis voor mensen met kanker te Apeldoorn. Ik had een Dears -tweeluik aangeboden voor het goede doel. En deze heeft wel € 225,- euro opgebracht voor het goede doel! Niet verkeerd dacht ik zo. 

Ik heb een kleine impressie van de 3 dagen gemaakt in dit You Tube Filmpje

Overige kustenaars die aan het werk waren: Adri Post, Alberto Valentini , Anna Potjer, Anneke Eggermont, Bettina Regeling, Cherie Agterberg,  Egbert Scheffer, Etienne Bagchus, Frida Klijn Velderman , Froukje Lameris  , Geke Steenmetz, Hans Bulder, Tiny Hofte Langendijk, Jacob Kerssemaker, Judith Rigter, Kees Woestenenk, Leo van Osch, Louise van den Berg, Manja Jordans, Marten van Kerkvoort , Marco de Leeuw, Mariska de Kok ,  Mirjam Tiggeloven, Nard Kwast, Natasja Rietdijk, Natalia Dik, Selma Donkers, Ton van Kooten, Wil van der Niet,  Mieke van Zundert, Diederik Vermeulen en Renske Schuilenga. 
 
Picture
In het weekend van 12 t/m 14 augustus ben ik 1 van de kunstenaars op Kunst en Cultuur in  de Parken 2011 Apeldoorn  

 “Kunst en Cultuur  in de Parken”  Apeldoorn 
wordt gehouden  op  12  t/m 14 augustus 2011. 
U ziet professionele kunstenaars  aan het werk op locatie om en nabij Marialust – Verzetstrijders- 
Wilhelmina- en Prinsenpark.  
De schilderijen worden op  de veiling verkocht en een gedeelte van de opbrengst  komt ten goede aan de Stichting ‘kLEEF!,  inloophuis  voor mensen met kanker te Apeldoorn.         
                      
In samenwerking met NJO: Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie onderdeel van de NJO Muziekzomer

Thema’s : Portret, Landschap en Huizen schilderen in de omgeving. 

Programma: 
Vrijdag 10.00 - 17:00  uur Deelnemers op locatie aan het werk. 17:00 uur Happy hour, daarna veiling.             

Zaterdag 10.00 - 17:00  Kunstenaars actief, portretschilderen bij het paviljoen. 14:00 uur De NJO Muziekzomer presenteert Fast Opera Productions, korte en frisse opera’s. Doorlopend expositie en verkoop van kunstwerken. Portretschilderen bij het  paviljoen. 17.00 uur Happy hour,  daarna veiling.  19.00 Portretschilderen,  actrice cabaretier, muziek. 

Zondag 10.00 Kunstenaars actief, portret schilderen  verkoop en  expositie kunstwerken. 12.00 NJO Muziekzomer presenteert een uitgebreid aanbod aan Muziek in De Parken. 17.00 Happy hour, daarna veiling. 19.00 Afsluiting  met borrel.  

Adressen:Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM, Apeldoorn
Prinsenpark, Anna Paulownalaan 2, Apeldoorn      
Wilhelminapark, 7316 Apeldoorn      

www.kunstindeparken.nl