Grappig logo gemaakt voor een maandelijks terug komend concept in Fred & Douwe Enschede. Eerste Editie is zaterdag 9 oktober met Onbeperkt Housebaar & D-Vine
Picture
 
Picture
Picture
City of dreams is een groepstentoonstelling van acht kunstenaars die met elkaar gemeen hebben dat ze hun creatieve talent in de straatcultuur hebben ontwikkeld. Wat startte als stoute jongens hobby, zoals graffiti, stickeren en/of posters plakken, is doorgegroeid naar een volwaardige hedendaagse kunstvorm. De artiesten in deze tentoonstelling passen deze ’straat-technieken’ in hun huidige werk toe, waardoor vaak een straatgevoel doorschemert.

Ondanks deze gezamenlijke achtergrond zijn ze allemaal op eigen wijze bezig met het creëren van een unieke signatuur. City of dreams is een overzicht van huidig werk dat varieert van prachtige canvassen tot met liefde gedrukte zeefdrukken en mooie zwart-wit tekeningen.

Ook zullen de kunstenaars samen een heuse City of Dreams maken speciaal voor deze tentoonstelling.

Kunstenaars:
Joram Roukes, Groningen
Wiljo Rouwenhorst, Deventer
Rick Berkelmans alias Hedof, Breda
Niels Duursma, Heerenveen
Karimo, Amsterdam
Sjaak Kooij, Hoorn
Egbert.Egd, Deventer
CorkVille, Rotterdam/Deventer

Zet alvast in je agenda:
Officiële opening zondag 7 november 2010 vanaf 16.00u.
Daarna elk weekend geopend tot 29 november 2010:

Vrijdag     16.00 – 20.00 u
Zaterdag  13.00 - 18.00 u
Zondag     13.00 – 18.00 u


Meer informatie op… www.havenkwartier.org/cityofdreams/

 
Jawel je leest het goed, Brink 21 is mij aangeboden om mijn atelier/kantoor te beginnen. Tegen zo mooie plek zeg je natuurlijk geen nee...Het is mega groot, en wat een mooie lokatie. Ik heb de etalages al gevuld met wat werk van de afgelopen jaren.

We zijn nu druk met schoonmaken en schilderen. Zodra het mogelijk is komt er een openingsfeestje. Maar ben je in de buurt kom gerust een kopje koffie doen of bekijk alvast de fotos hieronder...
Picture
 
Miniboefjes is afgelopen weekend geopend aan de Brink in Deventer. Ze hebben van mijn ontworpen logo's kleiding laten bedrukken en buttons gemaakt. Ze gaan als warme broodjes over de toonbank! Leuk om te zien! Succes Eva en Jiske!

Miniboefjes heeft ook gebruik gemaakt van de door mij ontworpen website. 
Neem hier een kijkje.

En ik heb nu ook een muurschildering/klok van "Boefje Pim" achter de toonbank gemaakt.
Picture