Picture
Vorige maand had ik een Fiets-pimp workshop in Zwolle. Janneke was zo aardig om haar fiets beschikbaar te stellen als voorbeeld. Ik heb deze gepimt en  er een klein time-lap filmpje van gemaakt. 

Zie hem hieronder of op Vimeo. .EGD


 
Picture
Van de week werd ik benaderd door Jan Karel Christiaan Kronenberg uit Leeuwarden. Hij vertelde mij dat hij bezig is met een site over 'Het Hoge Huys'. Het Pand waar Atelier.EGD in gevestigd is, Brink 21. 
Hij was via een Google zoektocht bij mij uitgekomen en zag dat ik 1 van de gebruikers van het pand ben op dit moment. En of ik kon vertellen wat ik zoal deed.

Het grappig is dat ik die zelfde week had bedacht dat het mij wel leuk leek om op mijn nieuwe site (medio Oktober) een pagina op te nemen over de geschiedenis van dit pand. Het is zo leuk dat iedereen die bij mij op bezoek komt altijd wel een leuke anekdote heeft over een beleving in Brink 21, meestal uit hun studenten tijd. 

Wat ik vooral interessant vond om te lezen bij de geschiedeis, dat 1 van de grondleggers van Nationale Nederlande in de jaren 50 in dit pand gevestigd is geweest. Zie de foto hierboven. (zie ook die geweldige tuin rondom de fontein! haha)

Als je het ook leuk vind lees de hele geschiedenis op www.brink21.nl waar Martin van Fola Djembe en Atelier.EGD nu deel van uitmaken! Toch leuk! 

 
Picture
In het najaar van 2011 exposeert Egbert.EGD in Café de Singel in Zwolle. Zijn schilderijen zijn geïnspireerd op Street Art en Pop Art. Lees in de bio meer over Egbert.EGD

Bekijk hieronder een kleine promo video van Expo.EGD
Lees hier het stuk in het Soulclap magazine (pagina 9)


Café de Singel is al 30 jaar een café voor studenten die genieten van het vrije leven. Studenten van toen en nu komen hier voor een gezellige avond uit. Bij De Singel kun je naast drinken ook wat eten: HAPAS! Het lekkerste uit de hele wereld in de vorm van soepjes en andere voorgerechtjes. In de Singel hoor je lekkere funky- en jazz muziek, rock en soul.

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 20:00. 
Alle overige dagen vanaf 16:00.

Adres:
Groot Wezenland 4
8011 JV Zwolle
(038) 4211639
www.cafedesingel.nl 

 
Picture
Volgende week vrijdag sta ik op de Catch avond op het Havenkwartier. Lees hieronder alle info. Het is altijd een hele leuke creative en verrassende avond. 

Misschien tot dan? Het begind om 19:30 u in Podium Willie op het Havenkwartier Mr. H.F. de Boerlaan 151, 7411 AH Deventer

Datum: vrijdag 23 september
WILLIE is open vanaf 17:00
Aanvang: 19:30
Toegang: gratis!

Hotspot voor ondernemers en creatieve professionals. Een avond voor creatieven èn ondernemers bij WILLIE in Havenkwartier Deventer, georganiseerd door Ongezouten. Netwerken en nieuwe verbindingen leggen met
andere ondernemers en creatieve professionals. Iedereen is van harte welkom!

Tien creatieve professionals laten zich op iedere catch-avond zien. Zij presenteren zich in 6 minuten en 40 seconden met 20 dia’s. De presentaties zijn verrassend, héél verschillend, ‘catchy’ en vooral ook snel! Daarna heb je tijd om dieper op de “zaak” in te gaan.

Programma
1. Rob Oostenrijk - Bureau voor Onstuimige Vragen
2. Viorica Cernica - beeldend kunstenaar
3. Jet Rotmans - dichter-schilder-performer-therapeut en floppy
4. Mano Scherpbier - directeur Burgerweeshuis
5. Egbert Scheffer - grafische decoraties
pauze
6. Paceshifters - alternatieve rockband
7. Toos Elfrink - grafisch ontwerper
8. Maarten Heijkamp - beeldend kunstenaar
9. Kasimir Szekeres - fotograaf
10. Marco Mout - de plannensmeders

Gastheer van de avond: Alex Kühne, directeur Deventer Schouwburg

Kijk op www.ongezouten.nl en zie de filmpjes van alle vorige presentaties.

Laat weten of je komt via dit  Facebook event

 
Picture
Flyertje en posters voor Terug naar Toen in club HOME gemaakt. 


T.N.T. Schudt al 5 jaar het Amsterdamse nachtleven op met ludieke en originele feesten op talloze locaties. Nu is de HOME hun nieuwe speeltuin voor de maandelijkse edities in Amsterdam. Een intieme locatie midden in het centrum die ruimte bied aan ruim 700 partypeople! Je weet wat dit betekent, wees er vroeg bij als echte T.N.T. Diehard want het ouderwetse motto VOL=VOL gaat weer op.

Dit word een maandelijk terug komende party, dus nog 11 flyers te gaan... ;)Picture
 
Picture
Op zondag 4 september 2011 bestond Miniboefjes alweer 1 jaar. Dat hebben ze gevierd met een paar leuke acties. Zo hebben ze fotograaf Jose Meloen bereid gevonden die de hele dag foto's maakt van kinderen van klanten.

Ik heb een klein video verslag van de feestdag gemaakt. 

Kijk op www.miniboefjes.nl voor meer info.

 
Picture
Op Zaterdag 17 september zal ik een expositie openenen in 
Cafe de Singel
in Zwolle. Op deze avond zal ik aanwezig zijn en is er een lekkere muziek van "Catch a Groove! invites Sjemig Soundsystem!" met $imon & Pauluz op hun best en de rest! Het begint om 22.00 uurCafe de Singel is al 30 jaar een café voor studenten die genieten van het vrije leven. Studenten van toen en nu komen hier voor een gezellige avond uit. Bij De Singel kun je naast drinken ook wat eten: HAPAS! Het lekkerste uit de hele wereld in de vorm van soepjes en andere voorgerechtjes. In de Singel hoor je lekkere funky- en jazz muziek, rock en soul.

Verder exposeren er doorlopend kunstenaars in het cafe: Om de twee maanden wisselt de expositie. Ga eens langs en geniet van de muziek, een drankje, (mijn)kunst, hapas en een gezellige sfeer.

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en woensdag vanaf 20:00. 
Alle overige dagen vanaf 16:00.

Adres:
Groot Wezenland 4
8011 JV Zwolle
(038) 4211639
www.cafedesingel.nl


Laat weten of je komt via dit Facebookevent

 
Picture
Er staan nieuwe Foto's van Schilderijen en Dears in mijn Portfolio op Flickr. Bekijk ze hier

Gitaar aan een schilderij?
De afbeelding hiernaast is van een project dat ik Samen met Michael heb gedaan. Het is een gitaar standaard en schilderij van Joe Satrini in 1, hij is mooi en functioneel geworden. Leuk om te doen. 

Tevens zijn een aantal Dears schilderijtjes sinds kort te koop bij Miniboefjes voor 19,95. Dus ga bij ze langs aan de Brink 31 in Deventer!