Picture
Een mooi interview door Jasmijn de Graaf in de Over de Pleinen van november. Lees hem hier, door er op te klikken!


Lees hier de PDF.


Meer persberichten vind je hier.

 
Picture
Ik ben op dit moment druk bezig met de laatste lootjes van een huisstijl voor een nieuw horeca bedrijf in Deventer. @MaX10 "Wereldkeuken" opent volgende week op 10/10 haar deuren in Brink 29. 

Op dit moment word er druk geklust om er een gezellig en mooi nieuw plekje van te maken. Eigenaresse en Chef Marjo Thien heeft een prachtige menukaart gemaakt met allemaal gerechten uit verschillende landen uit de hele wereld. Bijvoorbeeld een Chinees gerecht en een gerecht uit Frankrijk, en een hapje uit Brazilië. 

Ik ben afgelopen dagen druk geweest met het logo en alle huisstijl dragers.  Die ik ook snel zou posten. Tevens het ik een tijdelijke website online gezet tot dan Emotions de officieel website klaar hebben. 

Kijk dus op www.max10.nl & "Volg" en "Like" alvast! 

Tot snel @Max10!

 
Picture
Foto: © Vincent Nijhof 2011
Vrijdag 23 september stond ik op de Catch avond op het Havenkwartier. Net als de 10 andere creative ondernemers heb ik een presentatie gegeven over mijn passie en werkzaamheden. Het is gefilmd dus je kan hem nu hieronder bekijken.

Catch is een Hotspot voor ondernemers en creatieve professionals. Een avond voor creatieven èn ondernemers bij WILLIE in Havenkwartier Deventer, georganiseerd door Ongezouten. Netwerken en nieuwe verbindingen leggen met andere ondernemers en creatieve professionals. Iedereen is van harte welkom!

Tien creatieve professionals laten zich op iedere catch-avond zien. Zij presenteren zich in 6 minuten en 40 seconden met 20 dia’s. De presentaties zijn verrassend, héél verschillend, ‘catchy’ en vooral ook snel! Daarna heb je tijd om dieper op de “zaak” in te gaan.

Bekijk alle andere presentaties op het Vimeo kanaal van Ongezouten