Picture
Portfolio.EGD: update nieuwe schilderijen en Social Clubbers 3.0 decor in het burgerweeshuis op 11-11-2011.


Klik hieronder om ze te bekijken...

Portfolio.EGD: update nieuwe schilderijen en Social Clubbers 3.0 decor
 
Picture
Ook dit jaar hebben Leon en ik weer de #de11van 2011 gedaan op Twitter en Facebook gedaan. Zie hieronder de You Tube afspeellijst van mijn 11 fafo tracks van 2011 met een paar bonus nummers.
Kijk op dit Facebook event:  of Twitter: #de11van2011

" De 11 beste dingen van 2011
zoals: BESTE album, festival, LP, kunstwerk, track, app, woord, video,film,persoon..enz.(of iets wat jij vet vond in 2011)
top 11 lijstjes mag natuurlijk ook!

De11van2011 is dan in de laatste 11 dagen van 2011 

..dusss elke dag 1 ding bekend maken van elk onderwerp via twitter #11van2011 of op dit Facebook event.

Ik ben benieuwd wat jullie hebben..! 

Deleone (en Egbert.EGD)

P.s lees hier nog even na wat #de10van2010 even ook al weer allemaal opbracht!http://www.facebook.com/events/127096090687186/"


 
Picture
Voor Afrikaans Dansen.nl heb ik een nieuw logo en wat huisstijl elementen ontworpen. Tevens heb het ontwerp voor de nieuwe website gemaakt welke is gebouwd door Artpollo.

kijk op www.afrikaansdansen.nl

 
Picture
Tijdens het welbekenden Dickens Festijn in Deventer zal mijn Schilderij wat ik vorig jaar maakte van Charles Dickens te zien zijn in de Bergkerk in Deventer.

Het is een werk van 100 x 100 cm met een gebroken gouden lijst. Op de achtergrond is een Strip geplakt van het wel bekende verhaal van Dickens " Oliver Twist"

Tijdens het Dickens Festijn moet ik weer uit mijn Atelier voor de vrijwilligers van het feest. Dus je kan mijn werk dan bekijken in de Bergkerk!(zaterdag 17 en zondag 18 december 2011)

 
Picture
Ik ben door Harco Rutgers uitgenodigd om een bijdragen te leveren aan een Expositie die hij heeft samen gesteld voor het Kunstelab in Deventer. De Expositie gaat geheel over Social Media #isthemessage. Ik zal een aantal portretten van social media #Oprichters tentoonstellen op deze expo. Lees hieronder meer info over deze Expositie

Sociale media hebben zich een plek in de samenleving veroverd. Voor velen is een leven zonder al nauwelijks denkbaar. Hoe verhoudt zich de kunst tot deze nieuwe media? Kunstenaars zijn er, net als bij de introductie van bijvoorbeeld fotografie en video, als eerste bij om de (artistieke) mogelijkheden van het medium te onderzoeken. Maar ook om deze kritisch tegen het licht te houden en te bevragen. Voor het Kunstenlab reden om Harco Rutgers te vragen hierover een tentoonstelling te maken. Niet alleen is hij kunstenaar, ontwerper, tentoonstellingsmaker en eigenaar van een platenlabel, ook is hij sociale media gebruiker van het eerste uur.

De tentoonstelling '#isthemessage' schept ruimte om de kracht van sociale media (op een andere manier) te ervaren en kritische vragen te stellen bij de plaats die ze innemen in ons leven.

Picture
Er zijn o.a. werken te zien van Christopher Baker, Birgit Bachler, Philipp W. Teister, Rob Mellink, Nicholas Felton, Joep van Osch en Egbert.Egd. Verder is er een Dead Drop, de eerste Repudo Kunstuitleen en een uitgebreide online catalogus/database (www.hashtagisthemessage.net).

 Gezien het bijzondere onderwerp van deze tentoonstelling is er dit keer voor gekozen niet de hele tentoonstelling in te vullen. Het publiek kan zelf ook bijdragen leveren door deze te mailen naar de printer die staat opgesteld in de tentoonstellingsruimte (vanaf 17 december naar printer@kunstenlab.nl) of door als gast-curator een persoonlijke selectie te maken van de zich in de tentoonstelling ophopende prints. Natuurlijk kan er ook geparticipeerd worden via Twitter (#isthemessage) en deze Facebook wall.

De opening van #isthemessage vindt plaats op zondag 18 december om 16 uur met medewerking van de Bubbelebim, een (anti)literair en absurdistisch theatertoneel-performanceviduo uit Rotterdam. Ook de Bubbelebim blijkt iets te melden te hebben over sociale media.

Expositie is van zondag 18 december 2011 tot zondag 29 januari 2012 
LocatieLaboratoriumplein 1, 7411 CH Deventer, Netherlands
Geopend op: Ma - Vr: 9:00-17:00 
Za - Zo:13:00-17:00

 
Voor Deventer Psycholoog Ineke Suijkerbuijk heb ik een Wordpress website gemaakt. Daarnaast heb ik nog een aantal zaken opgepakt zoals een paar aanpassing aan haar visite/afspraak kaartje en een brochure met kort en bondige informatie over haar praktijk.

Bekijk de website op www.deventer-psycholoog.nl