Picture
Dinsdag 24 mei had ik in Atelier.EGD een bedrijfsuitje /workshop (via Diner en Doen) van 16 leerkrachten van het Saxion Deventer. 
Het was een creatieve workshop waar ze zelf mallen/ sjablonen mochten maken en deze met spuitbussen op 2 grote schilderijen mochten spuiten. Het eind resultaat mag er zijn en de schilderijen hebben een mooie plek op kantoor gekregen. 

Bekijk hier het filmpje wat ik van dit bedrijfsuitje/ workshop gemaakt heb

Hier vind je een aantal foto's

Wil u dit ook voor uw bedrijf? Neem contact met mij op. 
(en voor een combinatie met eten op www.dinerendoen.nl)

 
Picture
Komende week sta ik op twee events met een gratis workshop "street art" (graffiti). Gewapend met een stapel canvassjes, spuitbussen en mallen, bied ik een korte workshop voor 3 keer 10 personen aan

Donderdag 2 juni "KEIZERRIJK"
Op Hemelvaartsdag 2 juni wordt voor het eerst Keizerrijk georganiseerd. Dit is hét outdoor hiphop festival van Deventer en omgeving.
We hebben twee podia, het Ieder1-podium en het New Arts-podium. (Zie de geweldige line -up de flyer hiernaar)

Naast muziek zal het festival ook bol staan van randactiviteiten. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur is er de mogelijkheid voor bezoekers om deel te nemen aan een officieel panna knock out toernooi. Dit toernooi zal om 17.00 uur worden onderbroken voor een freestyleshow van regerend Nederlands Kampioen Mohamed Boutaka. Naast pannavoetbal kunnen bezoekers sneakers customizen, hun skatetricks showen op de miniramp en het festival aankleden door middel van graffiti. Om 14.00 uur wordt het terrein geopend en barst het gratis te bezoeken muzikale festival Keizerrijk los.Het is op het Sportveld achter Sporthal Keizerslanden, Deventer, Laan van BorgeleVoor meer info www.burgerweeshuis.nl

Picture

Zaterdag 4 juni in Zutphen 'BEAT THE CONCRETE''

skate/bmx/inline event op Skatepark ''the canyon'' in Leesten Oost. 

Met die dag graffiti workshop voor jong en oud met ervaren begeleider. Skateboard,inline, skateboard Demo / contest met SICK trick finale.

Begin: 12:00 Eind 21:00
inschrijvingen voor contest kan vanaf 11:00.
optredens van o.a. : FLOW&CO, mc.prophet+Lox dang3r, JAYVEE & purple, Electrophants,ODD BARS

De plaatjes worden die dag gedraaid door de Fresh Fanatics. Demo's door Nederlandse toppers !!


Kom gezellig langs op deze gratis festivals! En wees ook Creatief!

 
Picture
In het hartje van Deventer heeft Sharing eten & drinken deze maand haar tweede vestiging geopend.  Bij Sharing maakt u gedurende de avond een wandeling door hun wereldse keuken. Per tafel, afhankelijk van het aantal personen, wordt geadviseerd om 6 à 8 kleine gerechten te bestellen voor een vullende maaltijd. Die je samen kan "delen"

Vanaf de opening in mei hangt er een Expo van een aantal schilderijen van mij. Er hanging in totaal 7 schilderijen. Dus vindt u het leuk om dit nieuwe restaurant in Deventer uit te testen en ondertussen te genieten van een aantal van mijn schilderijen, reserveer dan bij Sharing Deventer. 

Neem alvast een kijkje via deze You Tube Video.  
Tevens stonden er een aantal leuke foto's in de "Over de Pleinen van Mei 2011. Zie hier het Persbericht.

Sharing eten & drinken B.V.
Golstraat 10 - 12
7411 BP Deventer
0570-610902
info@sharingdeventer.nl

Geopend van Woensdag t/m zondag v.a. 17:00 uur.

Meer info over Sharing op www.sharingdeventer.nl 

 
Picture

Moederdag was een echte moederdag voor ons, Zondag 8 mei 2011 is onze prachtige dochter Elin Minke Scheffer geboren. Met mama en dochter gaat het super goed.

Hiernaast zie je het geboorte kaartje wat ik gemaakt heb en een foto van mijn kleine schone...

De "Bird" op het kaartje heb ik ook op de muur gezet in het kinderkamertje. Zie de making off hieronder op You TubeInmiddels zijn we er ook achter wat Elin betekend:


Elin, Haar naam is afgeleidt van Helena wat betekend "de stralende". Haar naam is bekend in Noorwegen sinds 1300.

Elin gaat licht door het leven en is het middelpunt van haar vriendenkring. Zij is kunstzinnig aangelegd en houdt er van met haar handen dingen temaken. Iedereen houdt van Elin en zij schenkt liefde vanuit zichzelf.

(voor eventueel kraambezoek graag eerst even contact)

 
Picture
Zaterdag 7 mei zal ik (waarschijnlijk) vanaf 17:00 uur in Central Park zijn voor de opening van de Expositie in Utrecht. 
Komen jullie ook gezellig langs? Laat het mij dan even weten.

Misschien tot dan! Lees ook het persbericht hieronder:

Egbert.EGD exposeert in Central Park in Utrecht

In het voorjaar van 2011 exposeert kunstenaar Egbert Scheffer, die werkt onder de naam Egbert.EGD, in Central Park in Utrecht. Op 7 mei wordt de expositie officieel geopend, waarbij Egbert.EGD van 17.00 uur beschikbaar is om een nadere toelichting op zijn schilderijen te geven. Vanaf 23.00 uur verzorgt ‘The V & Mackay’ een live optreden. Egbert.EGD is de eerste van een aantal kunstenaars die de komende maanden exposeert in het café-restaurant.

Central Park
Café-restaurant Central Park ligt net buiten de singels van de stad en is daardoor een heerlijke plek om te genieten van de rust. “Wij zijn er trots op dat Egbert in ons café-restaurant wil exposeren”, aldus eigenaar Cees Melissen. “Zijn schilderijen passen goed bij het interieur en de sfeer van Central Park.” Op de kaart staan uitsluitend traditionele Italiaanse gerechten. Central Park is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. In verband met de twee shifts tijdens het diner is reserveren gewenst. Kom het werk van Egbert.EGD bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje!


Picture
Egbert.EGD
Na zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street- en popart en maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals graffiti en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk. Ook werkt hij in opdracht, waarbij hij persoonlijke elementen verwerkt in zijn schilderijen. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, ondersteunende marketing en geeft hij workshops in het maken van schilderijen.

Reserveren café-restaurant Central Park
Oosterkade 18 
3582 AT Utrecht
030 251 11 13
Maandag t/m donderdag: 08.00 uur - 01.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 12.00 uur - 03.00 uur

www.centralparkutrecht.nl
www.egbertegd.nl